Excite

Burgers’ Zoo verkozen tot leukste dagje uit

 De dierentuin Burgers’ Zoo is verkozen tot de beste attractie van 2008 en heeft daarmee de TourNed Award gewonnen. De prijs werd donderdag uitgereikt tijdens de Pleisureworld – IAAPA Benelux receptie door Andreas Veilstrup Andersen, Executive Director, IAAPA Europe (International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA).

De directeur van Burgers’ Zoo, Alex van Hooff, zegt: ‘Wat wij in de afgelopen jaren allemaal niet hebben verbouwd en vernieuwd is bijna met geen pen te beschrijven. Ons laatste succesnummer is de RIMBA, een nieuw leefgebied met meerdere diersoorten bij en door elkaar, dat heeft zeker bijgedragen in deze totale vernieuwingsslag. Wat voor mij en al onze medewerkers van Burgers’ Zoo in het bijzonder zo speciaal maakt aan deze ToerNed Award is dat ook hier de stem van de consument van doorslaggevende betekenis is geweest. Vandaar dat wij hier met zijn alle apetrots zijn op deze prijs.’

De TourNed Award is een jaarlijkse prijs voor bedrijven met dagrecreatie. Burgers’ Zoo kreeg de prijs omdat het een originele dierentuin is, met veel ruimte voor de dieren. Daarnaast zijn ze altijd bezig met innovatie. De speciale gedeeltes in de dierentuin, zoals Burgers’ Bush en Burgers’ desert zijn altijd erg populair bij de bezoekers van Burgers’ Zoo.

afbeelding: flickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020