Excite

Alles over een busje huren in Den Haag

Heel veel mensen willen een verhuizing het liefst doen om geld te besparen. Een verhuisbus is dan een van de dingen die je moet regelen. Een busje huren kan prima in den haag, maar vanzelfsprekend zitten de bekende bedrijven zoals Europcar in iedere stad gevestigd.

Waar let ik op bij de huur van een verhuisbus?

Wanneer je een busje wil gaan huren, bedenk dan ten eerste wat je er in wil vervoeren. Heb je grote meubels die mee moeten of slechts een aantal dozen? Met dit in gedachten kun je kiezen welk formaat bus je wilt nemen. Natuurlijk past er in een grote bus meer ruimte, maar een klein bestelbusje is misschien wel comfortabeler rijden. Laat je desnoods adviseren door het verhuurbedrijf.

Goed verzekerd de weg op

Wanneer je eenmaal jouw busje hebt gekozen, zorg dan dat al je verzekeringen in orde zijn. Je wil je verhuisavontuur natuurlijk niet met een fikse schadeclaim eindigen. Bij veel verhuurbedrijven bestaat er de mogelijkheid om voor 10 euro extra je eigen risico te verlagen. Het is verstandig om hier gebruik van te maken. Voordat je op weg gaat, loop dan met de verhuurder het busje na op eventuele beschadigingen. Dit voorkomt nare problemen achteraf wanneer je bepaalde krassen niet kunt verantwoorden, ondanks dat jij ze misschien niet eens hebt veroorzaakt.

Zorg voor een goede voorbereiding

Niet alleen met het zelf rijden van een busje, bespaar je op je portemonnee, ook een goede voorbereiding is van belang. Zorg dat je de dag voorafgaande aan je verhuizing alles klaar hebt staan. De zwaarste meubels kunnen het beste eerst ingeladen worden. Kleine spullen kun je nog meenemen in de auto. Met het klaarzetten van spullen bespaar je veel tijd, waardoor je het busje bijvoorbeeld ook voor slechts een dagdeel kan huren. Zoals het bekende gezegde ook wel luidt: tijd is geld.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020