Excite

Een busje huren in Leiden

Busje huren in Leiden

Er zijn verschillende redenen om een busje te huren, bijvoorbeeld voor een verhuizing of omdat jullie met een groep op pad gaan en zo maar één Bob nodig hebben. Wat je reden ook is: in Leiden heb je genoeg mogelijkheden om een busje te huren.

Multirent

Multirent is een autoverhuurbedrijf in Leiden waar je ook busjes kunt huren. Je hebt er personenbusjes en bestelbusjes in allerlei soorten en maten. De prijzen zijn afhankelijk van het soort busje dat je besteld en de periode dat je het nodig hebt. Hoe meer dagen je de bus huurt, hoe duurder het uiteraard wordt. Multirent zit op de Rooseveltstraat nummer 61.

Hertz Autoverhuur

Hertz Autoverhuur is een bedrijf dat gevestigd is op de Pesthuislaan 8 in Leiden. Je kunt er verschillende soorten busjes huren. Er zijn talloze modellen en formaten, zodat je altijd wel een busje vindt dat bij jouw wensen en eisen past.

Online huren

Alle bedrijven waar je een busje kunt huren in Leiden hebben de optie om online alvast een auto te huren. Erg makkelijk, want je kunt precies aangeven welk type je wilt en wanneer je de wagen nodig hebt. Ook kan je vaak telefonisch een auto huren.

Vergelijken

Vergelijk de prijzen en de voorwaarden goed met elkaar. Zo weet je tenminste zeker dat je de beste aanbieding kunt vinden. Zoek ook goed uit hoe het zit met verzekering en eventuele schade. Een bedrijf kan nog zo goedkoop zijn, maar het moet ook betrouwbaar zijn. Let hier dus goed op.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020