Excite

Mooi een busje huren in Rotterdam

Een busje huren in Rotterdam is makkelijker dan je denkt. Je moet wel met een paar praktische dingen rekening houden. Zo is het belangrijk dat je goed oplet welk rijbewijs je voor een busje moet hebben. Soms lijkt een busje gewoon een auto, maar heb je er wel een vrachtwagenrijbewijs voor nodig. Ook moet je goed kijken naar de ruimte. En als het wagentje een beetje groot is, is het misschien ook prettig om te checken of er een automatische laadklep op zit. Dat scheelt je veel tilwerk.

Grote ketens, grote aanbiedingen

Vanaf € 25 een busje huren in Rotterdam kan via Sixt.nl. Sixt is een van de grotere verhuurbedrijven in Nederland en staat garant voor mooie aanbiedingen. Sixt verhuurt zowel aan particuliere als zakelijke klanten en heeft locaties over het hele land. Als je in Rotterdam op kamers gaat, kan het handig zijn om ook even de speciale aanbiedingen te bekijken. Sixt heeft namelijk ook regelmatig aanbiedingen voor studenten.

Europcar

Als de aanbiedingen bij Sixt niet aantrekkelijk genoeg voor je zijn, kijk dan vooral ook even bij Europcar. Hoewel Europcar vooral bekend staat als verhuurbedrijf voor vakantieauto's, verhuurt het bedrijf ook busjes. Voor zakelijke klanten is er nog een extra service; zij kunnen zich aanmelden voor het speciale programma. Mochten zij dan een busje willen huren, dan kunnen ze inloggen en zelf nieuwe busjes huren of informatie over de gehuurde busjes opvragen. Uiteraard geldt bij Europcar ook: begin bij het bekijken van de speciale aanbiedingen; je kunt het maar net treffen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020