Excite

Handig: busje huren in Utrecht

Een busje huren in Utrecht is het beginpunt van een geslaagde verhuizing of vakantie. Met veel mensen in een auto op vakantie is namelijk niet bepaald prettig, maar in een busje zit je wél heel comfortabel. Bovendien is een busje huren helemaal niet duur, zoals je kunt zien op deze adresjes.

Handig online reserveren

Een busje huren in Utrecht kan het snelst online, bijvoorbeeld via Sixt.nl. Sixt.nl heeft namelijk heel vaak speciale aanbiedingen én combineert dat met een handig online reserveringssysteem. Wist je bijvoorbeeld dat je doordeweeks extra korting kunt krijgen op de huurprijs van een bestelwagen? Of dat het mogelijk is om een auto ook af te halen bij een van de andere vestigingen door het hele land? En voor vakantie is Sixt helemaal een goede partner, want Sixt heeft vestigingen in meer dan 80 landen. Als er dus iets mankeert aan de auto of je wilt liever toch een groter exemplaar, dan is dat vrij eenvoudig te regelen.

MultiRent

Een busje huren kan ook eenvoudig bij MultiRent. Hier kun je online bekijken wat er in de aanbieding is. Het praktische is dat bij alle busjes ook de inhoud vermeld wordt. Vooral als je gaat verhuizen of heel veel bagage meeneemt, is dat handig. Ook niet onbelangrijk: controleer voor je een busje huurt altijd eerst of jouw rijbewijs wel toereikend is voor het besturen van het busje. Als het maar wat te zwaar is, kan het voorkomen dat je een vrachtwagenrijbewijs nodig hebt. Met je gewone rijbewijs krijg je dat busje dan écht niet mee.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021