Excite

Goedkoop: busvakanties naar Spanje

Busvakanties naar Spanje zijn een enorme hit. Veel mensen gaan graag met de bus naar Spanje, omdat het enorm veel geld bespaart. Deze busvakanties worden ook heel veel door jongeren gebruikt, omdat zij graag naar de kust gaan voor een goedkope feestvakantie.

Goedkoop op vakantie in Spanje kan bijvoorbeeld in Lloret de Mar of in Salou. Deze twee plaatsen liggen aan het strand en je kunt er overdag lekker ontspannen in de zon en 's avonds stappen in één van de vele discotheken. Deze plaatsen zijn ontzettend geliefd bij jongeren en veel jongerenorganisaties gaan er met de bus heen om een goedkope vakantie aan te bieden.

Je kunt ook met een busvakantie naar Spanje voor een stedentrip. Er zijn vaak aanbiedingen waarbij je een paar dagen in een grote stad in Spanje verblijft. Denk aan steden als Madrid, Barcelona en Sevilla. Vaak heb je bij busreizen naar een stad ook een hotel bij de prijs inbegrepen. Dit maakt het wel zo gemakkelijk.

Je kunt ook een soort rondreis door Spanje maken. Een prima manier om het land beter te leren kennen. Ook hier heb je veel mogelijkheden voor en er zijn veel bussen die dit aanbieden. Je kunt voor lokale organisaties gaan, maar ook een busvakantie vanuit Nederland maken. Je komt dan bij allerlei prachtige hoogtepunten van Spanje.

Het is wel een eind rijden. Vaak ben je meer dan 24 uur onderweg en dit is wanneer je amper tussenstops hebt. Bij sommige busvakanties overnacht je daarom onderweg nog ergens en is er de mogelijkheid lekker te dineren in een restaurant. Er zijn echter ook organisaties die in vrijwel één keer doorrijden. Dit wordt vooral gedaan door de aanbieders van jongerenvakanties.

 (photo © Pascal_lotzin)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020