Excite

Campers in Duitsland kopen

Een weekend Duitsland combineren met een praktisch doel? Als je graag en regelmatig spontaan op vakantie gaat, dan zijn campers in Duitsland kijken zeker een goed doel. Campers in Duitsland zijn vaak wat voordeliger dan in Nederland, maar aan luxe en comfort doen ze zeker niet onder voor 'onze' campers. Tijdens een weekend Duitsland kun je je eens oriënteren op de mogelijkheden, want misschien is zo'n mooie camper ook wel iets voor jou.

Handige adresjes

De mooiste campers in Duitsland vind je via Campersite.nl. Deze site heeft adressen verzameld van allerlei dealers en bedrijven gespecialiseerd in campers. Denk aan Cilessen, Joeressen GmbH en Eurocamper Daalmann. Al deze bedrijven hebben een breed assortiment en leveren campers aan Nederlanders. Sterker nog; een groot deel van het klantenbestand van deze bedrijven bestaat uit Nederlanders. Zeker mensen die net over de grens wonen, komen hier graag kijken naar een camper.

Voordelen camper

Dat campers in Duitsland kopen aantrekkelijk is, is inmiddels duidelijk. Maar wist je dat het reizen met campers in Duitsland ook heel leuk is? Het land is groot en divers. Je kunt de steden afreizen, maar je kunt ook naar het Zwarte Woud. Overal zijn campings te vinden waar je met je camper naar toe kunt. Als je een beetje een luxe camper hebt, inclusief toilet en douche, dan hoef je zelfs niet eens per se naar een camping, maar kun je ook gewoon ergens gaan staan. Die vrijheid is wel het belangrijkste voordeel van een camper, naast het feit dat je niet afhankelijk bent van hotels in de buurt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021