Excite

Op de camping: leuke activiteiten

Op de camping zijn er activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Natuurlijk kun je zelf ook genoeg ondernemen om je niet te hoeven vervelen op de camping. Vind hier leuke voorbeelden van activiteiten.

Animatieteam

Op veel campings heb je een animatieteam. Die mensen hebben talloze activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Welke activiteiten dit zijn, is geheel afhankelijk van de camping, maar je kunt denken aan een speurtocht, een knutselmiddag een spel in het zwembad of een griezelnacht. Ook kun je vaak meedoen met een survivaltocht.

Animatieteam voor volwassenen

Er zijn ook campings waar een animatieteam voor volwassenen is. Zij kunnen bijvoorbeeld activiteiten organiseren zoals ochtendgymnastiek, een fietstocht, een wandeltocht, diverse workshops of een dansavond. Ook een survivaltocht wordt regelmatig georganiseerd op campings en die is vaak wel wat pittiger dan een survivaltocht voor kinderen.

Wekelijkse evenementen

Op veel campings heb je wekelijkse evenementen. Ga naar de bingo, de discotheek of het magic bowlen. Wat er precies voor een activiteiten zijn, is natuurlijk per camping verschillend. Kijk eens wat het aanbod is op de camping waar je verblijft. Veel campings hebben wel een soort informatiebalie.

Zelf actief zijn

Het is natuurlijk ook heel goed mogelijk om zelf actief te zijn. Je kunt gaan zwemmen in het zwembad van een camping, in de omgeving fietsen of wandelen. Ook kun je op het campingterrein zelf lekker actief zijn, bijvoorbeeld door badminton te spelen. En wil je dat allemaal niet? dan kun je ook een boek pakken en lekker genieten van de omgeving en de rust om je heen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020