Excite

Kamperen op camping in Duitsland

Genieten van een prachtige natuur, het gevoel hebben dat je even helemaal weg bent uit de drukte van alledag en gewoon tot rust komen: dat is precies wat je kunt doen als je je volgende vakantie viert op een camping in Duitsland. Een camping in Duitsland is zo gevonden, er zijn er genoeg. Maar een camping die goed bevalt en voorzien is van goede faciliteiten? Wij geven je vast wat goede tips, zodat je ook wat dat betreft je energie kunt sparen!

Een echte top camping in Duitsland is Camping Burhave in het gebied Niedersachsen. Deze camping ligt aan het Duitse deel van de Waddenzee, op ongeveer 40 kilometer afstand van Bremen. De camping ligt op een landtong en is dus omgeven van zee. Waterpret staat hier bovenaan; er is van alles te beleven. Daarnaast is de camping voorzien van een sportterrein dat onder meer vol staat met speeltoestellen voor kinderen. De camping beschikt over een klein winkeltje en een snackbar. Ook kun je er afhaalmaaltijden bestellen. Elke kampeerplaats beslaat maar liefst 100 vierkante meter; je hebt dus echt lekker wat privacy!

Een andere camping in Duitsland die zeker het bezoeken waard is, is Camping Kinzigtal. Dit stulpje ligt in het Zwarte Woud en biedt ruimte voor jong en oud. Een enorm zwembad, prachtig uitzicht over de bergen, een tafeltennistafel, een winkel, speeltuin en zelfs een wifi verbinding: heb je nog meer nodig voor een leuke vakantie?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020