Excite

Camping Frankrijk: de vakantie van je leven

Ben je gewend aan luxe vakanties en moet je er niet aan denken om bijvoorbeeld in Nederland op vakantie te gaan, of zelfs in een tent te logeren? Dan is het juist misschien wel eens een leuke uitdaging om een paar weken op de camping in Frankrijk te staan. Dat hoeft niet per se met een tent, maar mag ook met een camper of caravan.

Als je een dergelijke vakantie niet gewend bent, kan het handig zijn om op internet wat tips te vinden over de spullen die je mee moet nemen. Zorg in ieder geval voor kleding die past bij het seizoen en neem ook altijd iets warms mee. Je hebt vaak geen verwarming en een dikke trui kan dan, bijvoorbeeld tijdens een regenbui, toch onverwachts lekker zijn. Neem ook genoeg materiaal mee om jullie te vermaken. Als je handig bent, dan richt je je niet zoveel op spelcomputers en dergelijke, maar juist op spelletjes en sportief materiaal. Als je dingen samen doet, wordt een vakantie ineens zoveel gezelliger!

Tot slot: denk ook goed om verzorgingsproducten en kookgerei. Je wilt misschien niet elke avond uit eten gaan, maar ook eens je eigen potje koken. Soms biedt de camping daar wel gelegenheid voor, maar in veel gevallen zul je ook zelf een gasfles of een gasstelletje mee moeten nemen. Informeer hier vooraf naar, zodat je tijdens je vakantie zelf niet meer met bijzondere verrassingen te maken krijgt!

Afbeelding: Flickr account 416style

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019