Excite

Camping in Italie aan zee

Ga op zoek naar een camping in Italië aan zee, want het is een prachtig land. We gaan er graag heen en het is dan ook niet verwonderlijk dat er zoveel campings zijn waar je kunt overnachten. Wil jij naar de kust en het strand, maar wil je niet teveel kwijt? Kies dan voor een camping in Italië aan zee.

Campings hebben veel voordelen. Ze zijn goedkoop en je hebt echt het gevoel midden in de natuur te zitten. Sommige campings hebben ook leuke faciliteiten, zodat je echt optimaal kunt genieten. Natuurlijk zijn er erg veel campings aan de Italiaanse kust en het kan dan ook lastig zijn een goede camping te vinden.

Een bekende Italiaanse kustplaats is Rimini. Veel toeristen komen hier jaarlijks om van het strand te genieten. Er zijn veel hotels bij deze kustplaats, maar nog goedkoper zijn de campings. Er zijn veel campings te vinden op loopafstand van het strand en je kunt er kamperen in een tent, een caravan of camper. Soms zijn er ook vakantiehuizen op de campings.

En andere kustplaats in Italië is Catania. Dit ligt op het eiland Sicilië. Wie lekker op het strand wil liggen en wil genieten van de zon kan hier misschien beter niet heen. Hoewel Catania wel aan de kust is gelegen, heb je er geen zandstranden. De stranden bestaan uit grote keien en rotsen. Toch is Catania een echte aanrader, vooral voor liefhebbers van cultuur. Er zijn namelijk veel oude Romeinse en Griekse bezienswaardigheden. Voor je overnachtingen zijn er uiteraard ook veel campings in Catania te vinden.

Natuurlijk heeft Italië nog veel meer mooie kustplaatsen. Bekijk eventueel reisgidsen om een mooie locatie te zoeken. Wanneer je eenmaal een locatie hebt, kun je makkelijker een camping vinden die aan jouw wensen voldoet. Bedenk bijvoorbeeld welke faciliteiten je wilt hebben en wat je belangrijk vindt. Zo kun je een geweldige camping in Italië aan zee vinden.

(foto © Siri B.L.)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020