Excite

Gezinsvakantie op Camping Oriental in Limburg

Veel Nederlandse campings zijn misschien comfortabel of gezellig, maar niet echt spectaculair. Camping Oriental in Limburg is dat wel. Deze camping laat je de drukte van alledag vergeten en sleept je mee in Oosterse sferen. Het meest opvallende van deze camping is wel dat er veel aandacht is voor andere culturen. Hierdoor lijkt het soms of je zelf in het buitenland zit!

Veel bijzondere faciliteiten

Camping Oriental in Limburg onderscheidt zich van veel andere Nederlandse en internationale campings door haar bijzondere faciliteiten. Natuurlijk kun je hier comfortabel douchen, kleding wassen en spelen, maar er is ook een speciale taverne met een huisbar, een snackbar met een ruime keuze aan lekkere hapjes, een goed gesorteerde supermarkt waar je dagelijks verse broodjes kunt halen, een verwarmd binnen- en buitenbad een heel groot sportveld, twee bijzondere speeltuinen, een peuterbad met zonneweide en ook nog eens verschillende jeu de boules banen. Voor vermaak hoef je de camping niet meer te verlaten.

Praktische informatie

Ook een plekje boeken op Camping Oriental in Limburg? Dan kun je dat eenvoudig online doen via de website. De actuele tarieven zijn op elk moment online in te zien, op het moment van schrijven beginnen de tarieven bij €20 per plaats per nacht voor een standaardplaats. Voor extra ruimte of bepaalde andere extra mogelijkheden wordt een toeslag gerekend. Kijk ook altijd even naar de aanbiedingen. In juli en augustus zijn er namelijk een aantal speciale voordeelweken, waarbij je extra voordelig op de camping kunt staan. Eventueel kun je ook een stacaravan huren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021