Excite

Leukste campings in Duitsland

Wil je een weekend naar Duitsland of misschien zelfs wat langer? Dan wil je natuurlijk ook weten wat de leukste campings van Duitsland zijn. Wij zetten een aantal leuke opties voor je op een rijtje. Extra voordeel; ze zijn nog voordelig ook!

 

Een multifunctionele camping waar bijna elk gezin goed terecht kan, is Camping Stukkamphuk-Fehmarn. Deze camping behoort tot de beste campings in Duitsland en wordt ook door bezoekers hoog gewaardeerd. Logisch, want er is van alles te doen en de camping is ook goed toegankelijk voor gehandicapten, grote kampeerauto's én honden. Je huisdier hoeft deze zomer dus niet thuis te blijven! Op de camping kun je spelen in de speeltuin of gebruik maken van het sportterrein, beachvolleybal spelen, een golfcursus volgen of meedoen aan pitch and putt. Ook vind je hier een tafeltennistafel en een trampoline, is er een animatieprogramma en zijn er tal van fietsroutes in de buurt van de camping. Even ontspannen? Dat doe je in het beautycenter of de sauna!

 

Wie dol is op waterpret, komt van alle campings in Duitsland al snel uit op Camping Tropical Islands. Zoals de naam al zegt, is het hier een groot tropisch feest. De camping beschikt over een eigen zwemparadijs en heeft ook nog eens een verwarmd binnenzwembad. Voor de werkers onder ons: de camping is zelfs voorzien van een wifipunt. Verder heb je er veel douches en toiletten, kun je gebruik maken van de wasruimtes en doe je 's morgens ontbijtboodschappen bij het campingwinkeltje!

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020