Excite

Carnaval 2010 vier je op Aruba

Wij zijn groot fan van het carnaval. Hoe gekker, hoe beter. Daarom dat we momenteel met een serie bezig zijn om duidelijk te maken wat de ultieme carnaval hotspots zijn. Onlangs behandelden we Brazilië, wat natuurlijk het carnaval-land bij uitstek is. Maar daar blijft het niet bij. Er zijn meer landen en gebieden waar carnaval vieren uitstekend te doen is. Wat dacht je bijvoorbeeld van Aruba. Wil je feest? Ga dan naar de Antillen om het carnaval te vieren in 2010!

Men zegt wel dat je niet geleefd hebt als je niet de geest van het carnaval op Aruba hebt ervaren. Dat belooft natuurlijk nogal wat! Het is het grootste feest op Aruba. Wekenlang zijn er allerlei evenementen rond het carnaval georganiseerd en al die evenementen draaien slechts om een ding: feesten! Van de kinderparade tot de grote parade, van verkleedpartijtjes tot pompende muziek, Aruba biedt alles wat je zoekt in een carnaval. Ook in 2010.

Aruba verenigt een hoop culturen tijdens carnaval. Zo zijn er exotische steel bands, is er Calypso, is er Antilliaanse 'tumba' muziek, maar kun je er ook een Nederlands dweilorkest vinden. Want in het carnaval op Aruba vinden de verschillende culturen die het eiland herbergt elkaar. Ongeacht de afkomst, iedereen houdt van een goed georganiseerd feestje. Dus zonnebril in je tas, glitterjasje aan en hoppa, naar het zonovergoten Antilliaanse eiland tijdens carnaval in 2010!

Afbeelding: Flickr, sfmission.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020