Excite

Check in op Cyprus

Cyprus is een eiland met veel afwisselende landschappen. Zo heb je het achterland met fruitboomplantages, terrasjes, wijngaarden, olijfbomen en kleine dorpen, om in het Troodosgebergte de grootste bossen aan te treffen. Verder zijn er nog de heerlijke stranden en kun je genoeg cultuur opdoen. Kortom: alle reden om een keer naar Cyprus te gaan!

Een hotel boeken op Cyprus is eenvoudig genoeg. Het aanbod is namelijk groot, net als de diversiteit. Zo kun je slapen in zowel hostels als superdeluxe vijfsterrenhotels. De eerste keus die je moet maken is de keuze voor de plaats op Cyprus waar je wil verblijven. Grote steden zijn onder andere Limassol, Larnaca, Paphos/Pafos en Ayia Napa.

De meeste hotels en andere soorten accommodatie zijn gecentreerd in en rondom de grote steden en gebieden. Daarbuiten kun je vaak op zoek naar een kleinschalig bed en breakfast. De prijzen zijn overigens vrij gemiddeld op Cyprus. Voor een hotel in de middenklasse betaal je zo’n zestig euro per kamer per nacht.

Wil je in een bijzonder hotel slapen tijdens je verblijf op Cyprus, dan kom je met name in Paphos goed aan je trekken. Voor 100 euro per nacht slaap je bijvoorbeeld in het met zeer hoog beoordeelde Sea Point Villas. Andere aanraders zijn Petsas Apartments, Aura Holiday Villas en het zeer betaalbare Royal Seacrest Apartments.

Afbeelding: Flickr, greenacre8

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020