Excite

Chersonissos

Chersonissos is een plaats gelegen in Griekenland op het eiland Kreta. Het is de belangrijkste en bekendste toeristische plaats van het eiland. Er komen families en stelletjes, maar voornamelijk gaan de jongeren er op vakantie. Er is dan ook veel te doen op het gebied van uitgaan.

Chersonissos is zeer geschikt voor jongerenvakanties, omdat er allerlei uitgaansgelegenheden zijn. Je vindt er de beste bars en clubs van heel Kreta. Ook zijn er talloze discotheken en eetgelegenheden. Ook zijn er goedkope hotels en hostels, zodat jongeren zeer gemakkelijk een weekje in Griekenland kunnen blijven. Er is zelfs een hele Nederlandse straat, die zeer populair is bij de Nederlandse jongeren. In deze straat vind je het Hof van Holland, feestcafé Japapaaah en Piet Friet. Het stikt hier in het hoogseizoen dan ook van de Nederlandse jongeren. De beste clubs van Chersonissos zijn Amnesia, Camelot, Stratus en Cameon. Je kunt hier heel goed uitgaan en de clubs liggen allemaal op loopafstand van elkaar, zodat er ook meerdere clubs op één avond kunnen worden bezocht.

Niet alleen jongeren, maar ook gezinnen kunnen goed naar Chersonissos gaan, om daar te genieten van het strand en de zon. In de hoofdstraat zijn veel souvenierwinkeltjes. Er zijn tevens excursies te doen naar andere plekken op het eiland, zoals bijvoorbeeld Aqua Splash waterpark, dat met zijn talrijke glijbanen en zwembaden een dag vertier garandeert.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020