Excite

Citytrip in het mooie Amerika

Amerika is het land om prachtige citytrips te maken. De steden zijn wereldwijd bekend van televisie. Ze hebben veel bezienswaardigheden en je kunt er wel een paar dagen rondhangen om echt alles te zien. Hier vind je een paar voorbeelden van leuke steden voor een citytrip in Amerika.

San Francisco

San Francisco is een gemoedelijke stad, waar je nog steeds de echte hippiesfeer proeft. De stad is gelegen op talloze heuvels en heeft daardoor een bijzonder uiterlijk. Wanneer je een stadswandeling maakt, moet je veel uithoudingsvermogen hebben door de enorme hoogteverschillen. Bekende bezienswaardigheden zijn de Golden Gate Bridge, Alcatraz en Fishermann's Wharf.

Los Angeles

Los Angeles is de stad van de sterren. Hoe groter het huis of de auto, hoe meer aanzien je hebt. Los Angeles is ook de stad van de stranden, zoals Venice Beach. Ook zijn er talloze pretparken waar je heen kunt. Ga bijvoorbeeld naar Disneyland of Universal Studios.

Las Vegas

Gokken, gave shows en bizarre hotels: je vindt het allemaal in Las Vegas, de stad die midden in de woestijn ligt. Het is een echte entertainmentstad en niets is er te gek. De hotels zijn vaak zo groot, dat je er bijna verdwaalt. De casino's zijn daarbij 24 uur per dag geopend, dus je kunt eindeloos gokken.

New York

New York, de 'city that never sleeps'. Net als in Las Vegas gaat het leven hier dag en nacht door. Er zijn enorm veel wolkenkrabbers, dus wanneer je door de straten loopt, kijk je meer omhoog dan om je heen. Ga naar het Vrijheidsbeeld, Ground Zero of Broadway en geniet van de stad.

Washington D.C.

De hoofdstad van Amerika heeft meer te bieden dan alleen het White House. Wist je bijvoorbeeld dat alle musea en de dierentuin gratis toegang hebben? Ideaal dus wanneer je veel cultuur wilt snuiven. Hier kost het je niks!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020