Excite

Citytrip: bekijk onze hoofdstad Amsterdam

Een citytrip naar Amsterdam maken is een leuke belevenis. Onze hoofdstad heeft immers genoeg te bieden. Ontdek ook wat je er zoal kunt doen. Voor een stedentrip hoef je echt niet ver weg te gaan, ons eigen land heeft immers ook genoeg te bieden.

Wat meteen opvalt in Amsterdam zijn de vele kanalen en de oude grachtenhuizen die je overal ziet. Dit geeft de stad een bijzonder uiterlijk. Om de grachtenhuizen goed te kunnen zien en om te ervaren hoeveel kanalen er eigenlijk zijn, kun je best een leuke rondvaart maken. Deze rondvaarten worden overal aangeboden en vaak krijg je er ook nog de nodige uitleg over alles wat je ziet.

Amsterdam heeft natuurlijk ook de Wallen. Wereldwijd staat onze hoofdstad hier om bekend. De dames bieden zich aan achter de ramen. Natuurlijk hoef je geen dame uit te kiezen. Je kunt ook naar de Wallen, puur om het eens gezien te hebben.

Misschien bezoek je liever een museum en daar zijn er in Amsterdam meer dan genoeg van. Er zijn kunstmusea, musea over de geschiedenis en grappige musea. En het is ook goed mogelijk dat je graag naar de dierentuin Artis gaat. Deze dierentuin ligt midden in het centrum van de stad. Het is geen moderne dierentuin en dit kun je wel zien wanneer je er loopt, maar het is absoluut wel de moeite waard om erheen te gaan.

Amsterdam zit ook barstensvol restaurants. Wil je Italiaans, Indisch, Japans, Duits, Amerikaans of misschien toch Nederlands eten? Dankzij de vele culturen in de stad, zijn er ook talloze soorten restaurants. Sluit je avond af door lekker te stappen in een discotheek of een bar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021