Excite

Citytrip Barcelona met vlucht inbegrepen

Een citytrip naar Barcelona, met vlucht, is gemakkelijk op internet te boeken. Op diverse sites worden aanbiedingen met elkaar vergeleken, en bovendien kun je dikwijls de voor jou voordeligste trip meteen reserveren.

De Spaanse kuststad Barcelona

Barcelona is de op één na grootste stad van Spanje en licht aan de oostkust van het land. Het is tevens één van de belangrijkste culturele centra van Europa. Er zijn dan ook voldoende bezienswaardigheden te vinden. Zo kun je de prachtige Sagrada Família gaan bekijken, maar ook rustig wandelen in Park Güell. Bovendien heeft de stad een bruisend nachtleven: vooral rond de befaamde Ramblas vind je discotheken en cafés.

Voordelige citytrips

Een trip naar Barcelona kun je al vanaf €200 boeken. Die prijs is onder meer afhankelijk van het aantal dagen dat je in deze stad verblijft. Het kan echter lonen om niet vanaf Schiphol te vliegen want een vlucht vanuit Düsseldorf of Rotterdam kost je over het algemeen minder.

Wanneer je dichtbij het centrum van de Spaanse kuststad wilt verblijven, is het eenvoudige hotel Comercio wellicht interessant. Dat hotel ligt in een prachtige buurt en op loopafstand van de Ramblas en de bekende Gotische wijk. Je vliegt vanaf Schiphol en de prijzen vangen aan bij iets meer dan €200.

Maar wanneer je liever vanuit Düsseldorf vertrekt, is het hotel Condestable een aantrekkelijke optie. Die accommodatie beschikt over eenvoudige kamers die voorzien zijn van een eigen badkamer. Bovendien is er een bar en een ontbijtzaal aanwezig. De prijzen zijn gelijk aan een vertrek vanuit Amsterdam.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020