Excite

Doe een citytrip naar Gent

Citytrip Gent: een ideale manier om deze Vlaamse stad eens beter te leren kennen. Zelfs als je alleen maar op een terrasje aan de Graslei of Korenmarkt gaat zitten, zul je het hier naar je zin hebben. In het levendige Gent is namelijk altijd wel wat nieuws te zien en te ontdekken.

Rustig rondlopen door Gent? Dat kan ook prima tijdens je citytrip. Het centrum van de stad is voor het grootste deel autovrij en daarom kun je er zorgeloos wandelen. Wil je de stad eens op een andere manier bekijken, dan kan dat bijvoorbeeld per boot. Je kunt een klein bootje huren en er zelf op uit gaan of je kunt mee met een rondvaart waarbij je gelijk meer over Gent te weten komt.

Na een dag Gent wil je waarschijnlijk ook kijken wat het nachtleven te bieden heeft. Gelukkig weten ze in Gent prima hoe uitgaan eruit hoort te zien. Geniet uitgebreid van het lekkerste Belgische bier of breng een leuke avond en nacht door in één van de loungebars. Hippe clubs vind je op de Beestenmarkt, en voor meer kroegen moet je op de Vlasmarkt zijn. Had je na je terrasjesmiddag op de Korenmarkt geen zin om op te staan; geen nood, want ook hier is genoeg te beleven.

Wil je je citytrip Gent wat actiever maken, dan kun je natuurlijk een stadswandeling maken. Niet zo'n zin in cultuur? Kom dan uitgebreid winkelen op de Veldstraat, vlak bij de Korenmarkt. Hier vind je de bekende merken en leuke zijstraten met bijzondere boetiekjes. Ga je voor superdeluxe, dan winkel je aan de Brabantdam.

Kom ook genieten van Gent!

 (photo © ines saraiva)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020