Excite

Boek een citytrip naar Moskou

Citytrip Moskou: misschien niet het eerste waar je aan denkt als je bestemmingen voor een citytrip moet opnoemen. Toch heeft deze Russische stad alles in zich voor een succesvolle stedentrip. Ontdek Moskou daarom zelf en boek je volgende citytrip naar deze boeiende stad!

 

Rusland, en daarmee ook Moskou, staat bekend om zijn enorm brede straten met stenen blokken. Dit kan misschien vreemd overkomen als je voor het eerst naar deze stad gaat, maar er is meer dan genoeg te ontdekken. Daarbij heeft Moskou alles te bieden wat je in een stad zou verwachten als je er komt voor een citytrip.

 

Uitgaan is bijvoorbeeld meer dan uitstekend in Moskou. Tijdens je citytrip Moskou zul je ontdekken dat de Russen weten wat feesten is. Alleen al in Moskou vind je bijvoorbeeld meer casino's dan in heel Europa. Daarbij zijn er enorme clubs en het aanbod wordt elke maand uitgebreid. Proost met echte wodka (let op: niet van de straat kopen!) en je voelt je helemaal thuis.

 

Rusland heeft onterecht een wat oubollig imago. Qua winkels kun je in Moskou juist prima terecht. Het enige nadeel is dat je vaak wat meer betaalt dan elders in Europa. Dit geldt gelukkig niet voor de typisch Russische producten die je tijdens je citytrip Moskou kunt kopen, zoals souvenirs. Koop bijvoorbeeld de beroemde Matrjosjkapoppetjes om mee naar huis te nemen!

 

Eten en drinken is in Moskou ten opzichte van vroeger ook enorm verbeterd. Je kunt genieten van luxe etentjes of eenvoudige, goede maaltijden in de talloze restaurants die de stad rijk is. De diversiteit is ook groot. Er zal dus altijd iets bij zitten wat je lekker vindt.

 (photo © Ssppeeeeddyy)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020