Excite

Citytrip New York: the city that never sleeps

Maak een citytrip naar New York en sta versteld van alles wat je ziet. We kennen New York allemaal wel uit de films, televisieseries en boeken. New York spreekt tot de verbeelding en het is niet verwonderlijk dat veel mensen graag eens naar deze stad willen reizen.

Veel bezienswaardigheden in New York zijn wereldberoemd. Denk aan het Vrijheidsbeeld, waarvan iedereen wel weet hoe het eruit ziet. Om dit beeld in het echt te zien is dan ook een absolute must. Je kunt er ook een boottocht heen maken en de skyline van New York bekijken.

Andere bekende bezienswaardigheden in de stad zijn het Empire State Building, Chinatown, Central Park en het tragische Ground Zero. De bekendste wijk is waarschijnlijk Manhattan, maar ga ook zeker eens naar the Bronx en Staten Island.

New York heeft behalve al die bekende bezienswaardigheden ook enorm veel musea die je kunt bezoeken. Erg bekend is bijvoorbeeld het National Historic Museum. De dinosaurusafdeling van dit museum is wereldberoemd. Het is een echte aanrader om dit museum eens goed te bekijken tijdens een trip naar New York.

Heb je niet zoveel met musea, maar ga je liever shoppen? Geen enkel probleem. Winkelen kan in 5th avenue, Soho en bij de vele andere winkelmogelijkheden in New York. Koop kleding bij bekende topmerken of zoek juist de meer bijzondere, alternatieve winkels op. Ook zijn er natuurlijk talloze restaurants en uitgaansgelegenheden in New York. Dus waar wacht je nog op? Kom de stad ontdekken!

 (photo © Torley)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020