Excite

Wat te doen met oud en nieuw? Check deze tips voor een citytrip tijdens Nieuwjaar

We kennen de beelden wel van de televisie: knallende kurken, juichende mensen op grote pleinen en spetterend vuurwerk in wereldberoemde steden tijdens oud en nieuw. Wie weet kom jij ook in beeld als je naar een van deze steden gaat.

Blijf dicht bij huis en ga naar een stad in Europa

Vuurwerk aan de Theems beleef je in de hoofdstad van Groot-Brittannië. Wil je het nieuwe jaar vieren in Londen denk dan ook aan een bezoek aan een van de nachtclubs. Of vier het in een Londens pub of met een uitgebreid diner. Lijkt het je wat om een citytrip tijdens nieuwjaar naar Londen te maken, kijk dan op deze website voor nog meer tips: visitlondon.com. Wil je liever 'St. Sylvestre' vieren, oud en nieuw op zijn Frans, ga dan naar Parijs. Vanzelfsprekend is er in het land van de wijn genoeg keuze voor een goede champagne. En die moet je drinken op de Champs-Élysées. Meer info over de mogelijkheden tijdens Nieuwjaar in Parijs staan op goparis.about.com.

Steek de Atlantische Oceaan over

'New York, New York, the city that never sleeps', dat doet deze wereldstad zeker niet tijdens oud en nieuw. Er is dan ook enorm veel te doen. Tips voor een geweldige citytrip tijdens nieuwjaar in de hoofdstad van de States vind je op gonyc.about.com. Vind je de Amerikaanse Oostkust een beetje te koud met oud en nieuw reis dan af naar het ultieme sambaland en vier Nieuwjaar in Rio de Janeiro. Kijk via 'destinations' en 'Rio do Janeiro' even op jetsetlife.tv of een strandfeest iets voor jou is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021