Excite

Citytrip Parijs met de Thalys: snel, comfortabel en verrassend voordelig

Vanaf elke plek in Nederland is een citytrip naar Parijs met de Thalys te boeken. De gewone trein brengt je naar Amsterdam of Rotterdam waarna je opstapt op de Thalys en comfortabel naar de lichtstad wordt vervoerd.

De voordelen op een rijtje

Zoals al vermeldt heb je geen last van rijproblemen in Parijs op weg naar het hotel en ook over parkeren hoef je je geen zorgen te maken wanneer je met de Thalys reist. Daarnaast reis je beslist sneller dan met de auto. En tijdens het reizen kun je gewoon rondlopen, lezen, puzzelen of op je gemak bijpraten zonder je op de weg te hoeven bekommeren. Je hoeft ook niet twee uur van te voren aanwezig te zijn, zodat de werkelijke reistijd ook een stuk korter is dan met het vliegtuig en over het verschil aan comfort en beenruimte is geen discussie mogelijk.

De prijs

Via nshispeed.nl kun je al fijne aanbiedingen voor de Thalys vinden vanaf 35 euro voor een enkele reis. Het verdient dus aanbeveling op tijd te gaan zoeken en boeken. Met een beetje geluk is een retourtje Parijs met de Thalys met zo'n 70 euro goedkoper dan het goedkoopste vliegticket. Buiten de aanbiedingen om kost een retour met de Thalys tussen de 150 en 200 euro.

Combireizen

Veel touroperators, maar ook de NS zelf bieden reizen aan waarbij je voor één prijs je hotel en de reis boekt. Vaak berekenen zij daarbij veel lagere prijzen dan met aparte boekingen. Dus als je geen favoriet hotel hebt, is het te overwegen deze aanbiedingen eens op een rijtje te zetten. Zo zijn er al aanbiedingen van 156 euro per persoon voor de reis en overnachting. Bekijk de site van gasamen.nl maar eens. Het aanbod als je los van elkaar boekt is echter groter en voor de hotels kunt u dan echt op de aanbiedingen jagen.

Parijs

Eigenlijk hoeven we hier Parijs niet te promoten, want wie kent de stad nu niet. We volstaan met te zeggen dat de termen cultuurstad, museumstad, lichtstad, culinaire stad, wereldstad en de stad om verliefd te zijn echt niet te veel gezegd zijn. Ga het zelf zien en boek je citytrip Parijs wel met de Thalys.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021