Excite

Maak een citytrip naar Praag

Citytrip Praag: de ideale citytrip voor elke cultuurliefhebber. De hoofdstad van Tsjechië is net een openluchtmuseum met talloze oude gebouwen en monumenten. Praag wordt ook wel de stad van de 500 torens genoemd, en dat zegt al iets over de gebouwen die je hier kunt vinden.

Een echte aanrader tijdens je citytrip naar Praag is een bezoek aan de Praagse Burcht. Deze indrukwekkende vesting kun je op eigen houtje bekijken of je kunt middels een audio tour meer te weten komen over de historie van de burcht. Vervolgens maak je vanaf de burcht een wandeling over de beroemde Karelsbrug, waar het vooral heel druk is maar je ook kunstenaars aan het werk ziet.

Behalve de vele monumenten bekijken kun je tijdens je citytrip Praag ook prima uitgaan. Een leuke avond uit begint natuurlijk met een goede maaltijd. Hiervoor hoef je geen jaren te sparen, want eten is in Praag zeer betaalbaar. Zelfs voor de naar Praagse begrippen dure restaurants betaal je gemiddeld minder dan in Nederland. Dat is dus veel genieten voor weinig geld.

Een leuke club voor iedereen is de club aan de Karelsbrug. Wil je hier uitgaan, dan betaal je entree. Daarvoor krijg je vervolgens wel meerdere etages aan lounges, dansvloeren en op elke etage een andere muziekstijl. Sowieso is het nachtleven van Praag interessant. Heb je de volgende dag nog energie over, dan kun je de rest van de stad en de prachtige Praagse pleinen bewonderen.

Er is nog veel meer te ontdekken in Praag. Ervaar het zelf en boek nu je citytrip naar deze stad!

 (photo © fklv)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020