Excite

Maak een citytrip in de USA

Een citytrip naar de USA is leuk. Je kunt zelfs meerdere steden combineren, door een rondreis te maken of gebruik te maken van een binnenlandse vlucht. Doe alvast wat ideeën op voor leuke steden tijdens een stedentrip.

Orlando

Orlando is een stad die bekend staat als pretparkenstad. Ga naar Disneyworld, het grootste Disneypark ter wereld. Het heeft meerdere themaparken. Ook kun je naar Universal Studios om attracties te zien die met films te maken hebben. Ook kun je naar Six Flags gaan en je heerlijk uitleven.

Nashville

Nashville is een stad waar veel grote muziek vandaan komt, waaronder Elvis. Bezoek dan ook Graceland, het landhuis van deze artiest. Ook kun je bars ingaan, bijna overal vinden wel leuke optredens plaats. De sfeer in Nashville is erg goed en je zult je er zeker vermaken.

Reno

Reno is de tweede gokstad van Amerika, na Las Vegas. Er zijn talloze gokautomaten. Het is er lang niet zo groot als in Las Vegas, maar ondanks dat is het wel een hele bijzondere stad om te bekijken.

New York

New York wordt ook wel 'The city that never sleeps' genoemd. Er is ontzettend veel te doen. Verbaas je om de enorme hoogbouw in deze stad, bekijk de bezienswaardigheden en musea en vergeet niet om eindeloos te shoppen!

Los Angeles

Los Angeles is de stad van de sterren. Je kunt de grote villa's bekijken of een opname van een show bijwonen. Ga bijvoorbeeld naar de Dr. Phil show of zorg dat je aanwezig bent bij een leuke comedy.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021