Excite

Een citytrip naar Venetie last minute boeken?

Een citytrip Venetie last minute boeken is gemakkelijk via verscheidene websites. Je kunt aanbieders met elkaar vergelijken, en bovendien meteen de voor jou voordeligste reis boeken.

Venetië ligt in het noordoosten van Italië en is wereldberoemd omwille van het historische centrum en het water dat door de stad loopt. De stad heeft een belangrijke rol gespeeld in de wereldgeschiedenis en staat sinds 1987 op de Werelderfgoedlijst. Wanneer je deze Italiaanse plaats bezoekt, kun je een van de vele markante gebouwen en kunstwerken, die Venetië rijk is, bezoeken. Zo kun je de Basiliek van San Marco of de befaamde Brug der Zuchten bezoeken maar je kunt uiteraard ook deelnemen aan het jaarlijks terugkerende carnaval, het bekendste evenement van de stad.

Vanaf ongeveer 240 euro kun je al een citytrip naar Venetië last minute boeken. Je kunt dan verblijven in het All' Angelo (4 sterren) dat midden in het oude stadscentrum en op loopafstand van het San Marco plein ligt. Maar je kunt er ook voor kiezen te overnachten in het Palazzo Sant'Angelo (4 sterren). Dit hotel valt in dezelfde prijsklasse als het All' Angelo en is gelegen tussen twee prachtige, oude bruggen. Het San Marco Palace (4 sterren) ligt achter het San Marco plein en beschikt over comfortabele kamers waar ook iets meer voor betaald moet worden. Als je op zoek bent naar een modern hotel, is wellicht het Novotel Venezia Mestre Castellana (4 sterren) een optie. Dat hotel beschikt over veel faciliteiten en is rustig gelegen op ongeveer tien kilometer van Venetië.

Een citytrip naar Venetië is dus gemakkelijk last minute te boeken, er is voldoende keus. Je vliegt voornamelijk vanuit Amsterdam en je kunt op diverse sites de accommodaties met elkaar vergelijken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021