Excite

Crea Weekend: leuke hobbybeurs

In de Evenementenhal Hardenberg vindt regelmatig het Crea Weekend plaats. Hier worden allerlei hobbymaterialen aangeboden voor het publiek. Het Crea Weekend duurt drie dagen en is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Er zijn veel categorieën die worden vertegenwoordigd tijdens het Crea Weekend. Er zijn stands met servetten, boeken, breispullen, borduurspullen, spullen om kaarten mee te maken, patchwork, scrapbooking, stempelen, teken, schilderen, quilten, sieraden en groendecoraties. De bezoekers kunnen creatieve ideeën opdoen bij de vele kramen die er te vinden zijn. Ze komen achter nieuwe technieken die gebruikt worden en zien welke materialen ervoor nodig zijn. Ook kunnen de beginnelingen ontdekken wat de hobbywereld allemaal te bieden heeft.

Er worden ook allerlei demonstraties gegeven tijdens het Crea Weekend. De exposanten laten zien wat er allemaal mogelijk is en hoe de nieuwste materialen toegepast kunnen worden. De bezoekers kunnen op een actieve manier meedoen aan de demonstraties en zo ervaren of de techniek iets voor hen is. Bij de kaartjescontrole is er altijd een schema te vinden van de demonstraties die dag.

De kaartjes voor Crea Weekend kun je niet online of telefonisch kopen. Je kunt alleen aan de kassa een kaartje halen. Kaartjes zijn 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen. De Evenementenhal Hardenberg heeft genoeg parkeerplaatsen en is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020