Excite

Wat zijn de mogelijkheden voor een cruise in Europa?

Ga je graag met de boot op reis. Binnen Europa zijn daarvoor talrijke mogelijkheden. Je kunt natuurlijk zelf met een zeilboot erop uit trekken. Maar kunt je ook laten verwennen tijdens een cruise in Europa. Voor verschillende routes op Europese zeeën kun je aanmeren op een cruiseschip. Zowel Oost-Europa, Scandinavië, West-Europa als het subtropische deel komen voor in de vaarroutes van diverse rederijen.

Waar kun je naar toe tijdens een cruise in Europa?

Houd je van de zon dan zijn er genoeg mogelijkheden voor een subtropische cruise in Europa. Er zijn cruises die door de Middellandse Zee gaan. Je vaart dan bijvoorbeeld langs Italië, Frankrijk en Spanje. Onderweg meer je aan bij beroemde steden zoals Napels, Rome, Florence, Nice, Toulon en Barcelona. Maar ook is het mogelijk om tijdens een cruise door de Middellandse Zee verschillende eilanden aan te doen. Denk hierbij aan Mallorca en Sicilië. Ook een cruise langs de Griekse Cycladen is zeer populair. De eilanden in deze eilandengroep hebben allemaal hun eigen karakter, wat de reis erg afwisselend maakt.

Ontdek per boot het noorden van Europa

Houd je liever van koelere streken dan kun je ook meegaan met een cruise langs de Noorse fjorden. Hierbij kom je langs de beroemde en spectaculaire kust van Noorwegen. Of vaar naar de Poolcirkel en de Noordkaap. Een combinatie van noordelijk Europa en het zuiden kan ook. Je kunt bijvoorbeeld vanuit Amsterdam vertrekken en om het Iberische Schiereiland heen naar het Spaanse Barcelona varen. Onderweg stop je in diverse steden. Eenmaal in Barcelona vlieg je terug naar Amsterdam.

Ga naar het oosten van Europa

Ook op de Adriatische Zee varen er cruiseschepen. Wil je Slovenië, Italië en Kroatië eens leren kennen tijdens een cruise in Europa, dan is dit een mooie gelegenheid.

Met de cruiseboot ontdek je op een relaxte manier Europa

Het grote voordeel van meegaan op een cruiseschip is dat de reis op zichzelf al een vakantie is. Ga je met de auto verschillende Europese steden bezoeken dan moet je opletten in het verkeer en misschien sta je zelfs wel in de file. Ook met het openbaar vervoer reizen kan zenuwslopend zijn. Ga je mee met een cruise in Europa dan kun je tussen je bestemmingen door heerlijk uitrusten en van het uitzicht op zee genieten. Zo haal je meer uit het bezoek aan je bestemmingen.


Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021