Excite

Cruise: ontspanning op zee

Er zijn talloze cruises te vinden en je kunt er altijd wel eentje uitzoeken die aan je voorkeuren voldoet. Bedenk vooraf eerst waar je ongeveer heen wilt. Heb je een bepaald land of werelddeel in gedachten? Je kunt tijdens een cruise stoppen in steden, dus het is belangrijk hier goed over na te denken. Ga bijvoorbeeld naar Zuid-Amerika en ontdek de prachtige steden van dit werelddeel. Je kunt natuurlijk ook richting Scandinavië in Europa gaan en de boeiende steden daar bekijken.

Er zijn ook cruises waarbij je zo’n beetje de hele wereld over gaat. Je maakt stops in de grootste wereldsteden en tijdens de cruise zelf kun je genieten van allerlei entertainment. Tijdens een cruise wordt er altijd entertainment verzorgd. Ook kun je heerlijk eten aan boord en zijn er allerlei winkels te vinden. Tijdens een cruise kun je ontspannen. Niets moet, alles mag. Bij de grotere cruises kun je zelfs zonnebaden, zwemen of meedoen in een fitnessschool.

Je kunt een cruise boeken bij een reisbureau of op internet. Er zijn cruises voor maanden, weken en een paar dagen. Bekijk bij het boeken altijd goed wat er inclusief is en wat je zelf nog moet bijbetalen. Soms zit het eten niet bij een cruise, soms juist wel. Wanneer je hier geen rekening mee houdt kan een cruise behoorlijk duur uitvallen.

Afbeelding: Flickr account elpablo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021