Excite

Cruises steeds populairder bij Nederlanders

Het gaat erg goed met de cruises bij de Nederlanders. Dit jaar alleen hebben er al ruim 38.000 mensen een cruise geboekt tot en met 1 april. Dat is een stijging van 47 procent ten opzichte van het jaar ervoor. Dit is gebleken uit cijfers van de Dutch Cruise Council.

Steeds meer schepen vertrekken vanuit Rotterdam en Amsterdam, waardoor het voor veel Nederlanders een stuk toegankelijker is om een cruise te nemen. Ze hoeven niet eerst een dure vlucht te nemen, maar kunnen meteen aan boord stappen. De populariteit van de cruises is in de Verenigde Staten juist aan het dalen.

Er zijn veel verschillende cruises beschikbaar. Sowieso is er voor iedere doelgroep wel wat te doen en zijn er speciale arrangementen. Een cruise is bijvoorbeeld ideaal als huwelijksreis. Maar ook als je alleen reist kun je prima terecht bij een cruise. Bij veel cruises worden er ook nog eens leuke excursies aangeboden op het land. En ook qua locaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cruise rond Canada en de Verenigde Staten? Of kies het wat dichterbij, zoals Noord-Europa, waarbij je in een korte periode veel verschillende landen te zien krijgt. Of je maakt een cruise door de Caraïben. Er zijn meer dan genoeg verschillende opties, zodat er voor iedereen wel een geschikte cruise is.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020