Excite

Cultuurrijk Marokko

Marokko heeft prachtige steden. Vier steden staan bekend als de koningssteden. Deze steden waren erg belangrijk in het verleden. De vier koningssteden zijn Rabat, Meknes, Fez en Marrakech. Toeristen die de steden bezoeken staan verbaasd om de pracht. Er zijn parken, kastelen, moskeeën, badhuizen en schitterende tuinen. Waar je ook bent in de steden, je zult prachtige dingen blijven zien. Tel daar de vriendelijkheid van de mensen bij op en je hebt een betoverende sfeer.

Marokko heeft ook prachtige natuur. De natuur is er erg afwisselend. De natuur daar is onderverdeeld in vier gedeeltes. Namelijk het Atlasgebergte, Atlasgebergte, het Hoogplateau van Oost-Marokko en de Noordwestelijke Atlas. Daarnaast heb je een gedeelte van de Sahara in het land liggen.

Marokko is een land vol cultuur, vol boeiende bezienswaardigheden en vriendelijke mensen. Je kunt de natuur intrekken, maar ook de steden bekijken. Een rondreis als vakantie kan in Marokko heel erg goed. Ook kun je ervoor kiezen om alleen in één stad te blijven. Let er wel altijd goed op dat Marokko een Islamitisch land is. Pas je kleding hier op aan en toon respect voor het geloof. Zeker als je een moskee in gaat is het belangrijk dat je goed op je kledingstijl let. Dit betekent dat je bovenarmen, benen, schouders en decolleté moet bedekken. Doe ook je schoenen uit en eventueel hoofddeksel af als hierom wordt gevraagd.

Afbeelding: Flickr account javelina_in_austin

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020