Excite

Leuk uitje: paar dagen Lissabon

Als je even helemaal weg wilt uit de dagelijkse sleur, dan is een weekend Lissabon een goed idee. Heb je wat langer de tijd, plak er dan gerust een paar dagen Lissabon aan vast; de stad is groot genoeg om je ook gedurende vier of vijf dagen niet te vervelen. Duur hoeft de reis niet te zijn; een last minute boek je al vanaf net iets meer dan 100 euro. Ga je voor een all inclusive, dan kun je uiteindelijk nog voordeliger uit zijn.

 

Een paar dagen Lissabon biedt veel afleiding: je kunt genieten van de mooie tuinen in de stad, de prachtige architectuur, de rijke geschiedenis of gewoon de leuke winkels en bijbehorende gezellige cafés en restaurantjes. Dat is natuurlijk niet alles: Lissabon ligt in Portugal, helemaal in het zuiden van Europa. Dat betekent dat je in ieder geval bijna drie seizoenen van het jaar ook nog eens kunt genieten van heerlijk weer. Kan het beter?

 

Over hotels hoef je je die paar dagen in Lissabon geen zorgen te maken. Als je zo voordelig mogelijk uit wilt zijn, dan boek je ze vast vooraf of kies e voor een all inclusive, waarbij zowel de reis als de overnachtingen en bepaalde maaltijden zijn inbegrepen. Als je op de bonnefooi wilt gaan, zorg dan dat je vast een paar adresjes hebt opgeschreven, zodat je niet gedwongen wordt om uiteindelijk maar een kamer te reserveren in een duur hotel, omdat je moe bent en niets anders kunt vinden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020