Excite

Dagje uit tussen de dolfijnen!

De zomervakantie mag voor de meeste mensen dan al voorbij zijn; een dagje uit moet altijd kunnen. In zowel het Dolfinarium in Harderwijk als Boudewijn Seapark Brugge kun je dagelijks genieten van doldwaze dolfijnshows!

Het Dolfinarium in Harderwijk houdt je de hele dag zoet, met speciale shows, leuke attracties en natuurlijk genoeg kansen om samen te zijn met de dolfijnen. Wat dacht je van een spannend avontuur in het Zotte Zeeleeuwentheater of een kijkje achter de schermen nemen bij de verzorgers? Bij het Dolfinarium kan het allemaal!

Woon je veel dichter bij of in België? Dan hoef je ook niet bang te zijn je te vervelen. Bezoek Boudewijn Seapark Brugge en neem een kijkje bij SeaDreams The Movie, leef je uit in de reuze zandbak Kids Island of waan je in een woeste storm op zee in Hurricane! Daarnaast kun je natuurlijk ook in Brugge genieten van dolfijnen, zeeleeuwen, zeehonden, roofvogels en andere parkdieren.

Ben je van plan om een dagje tussen de dolfijnen door te brengen? Kijk dan voor je gaat ook altijd even op de websites van beide pretparken. Voor kinderen zijn er regelmatig leuke kortingsacties waar je aan mee kunt doen!

Afbeelding: Flickr account Nico Kaiser

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021