Excite

Een dagtrip naar Londen: welke mogelijkheden zijn er?

Heb je niet veel tijd, maar wil je toch even wat anders zien dan ons kikkerlandje? Misschien is een dagtrip naar Londen iets voor je. Gemakkelijk per boot, vliegtuig of bus 's ochtends of 's nachts vanuit Nederland vertrekken en 's avonds weer lekker in je eigen bed slapen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor je vervoer:

 

Per boot

Een dagje Londen met twee overnachtingen aan boord van een schip kan met de veerpond naar Harwich vanuit Hoek van Holland. Deze ferry is van de maatschappij Stenaline. Je vertrekt dan 's avonds en je komt 's ochtends vroeg aan. De hele dag kun je Londen verkennen en de avond van diezelfde dag weer met een overnachting op de boot terug naar Nederland. Een voordeel is dat je niet met bagage hoeft je sjouwen in de stad; meteen van de boot af kun je het bruisende Londen induiken.

 

Per vliegtuig

Omdat Londen één van de meest populaire bestemmingen is voor een weekendje weg én omdat de verschillende luchthavens rondom Londen de perfecte uitvalsbasis zijn voor vluchten naar andere delen van de wereld, zijn er veel maatschappijen die vliegen op de Engelse hoofdstad. Met een beetje plannen tussen prijsvechters als Easyjet en Ryanair, maar ook andere maatschappijen als de KLM, kun je twee goedkope retourtickets kopen. Het enige nadeel is dat je waarschijnlijk erg vroeg op moet staan om op tijd op Schiphol te zijn in de ochtend. Positief zijn de goede verbindingen naar het centrum van de stad en natuurlijk de ontspannen en snelle manier van reizen.

 

Per bus

Veel busmaatschappijen bieden goedkope dagtrips aan naar Londen. Vaak ook met een overnachting aan boord. De prijs is veelal laag, maar een nadeel is dat de reis in veel gevallen pas doorgaat als er genoeg animo is. Bel voor mogelijkheden busmaatschappijen op in de buurt van je woonplaats. Met een beetje geluk kun je vlakbij je huis aan boord van de bus gaan en weer uitstappen in hartje Londen.

 

Kies wat jij het makkelijkst vindt en maak er op deze manier een vruchtbare dag van!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021