Excite

De beste accommodatie in Alicante

Voor een grote stad als Alicante zijn er niet zo gek veel hotels aanwezig. Wel zijn er veel appartementen beschikbaar. Zo kun je heerlijk slapen aan één van de stranden van Alicante. Kies je voor een open strand? Dan is het zeven kilometer lange zandstrand La Playa de San Juan misschien wel iets voor je. Zoek je iets meer privacy? La Albufereta is een intiem strand, afgeschermd door Serra Grossa.

Je kunt er ook voor kiezen om in de buurt van de voornaamste attracties van de stad te slapen, zoals kasteel Santa Barbara. Natuurlijk hangt ook af wat voor hotels of appartementen je in die buurt kunt vinden. Alicante kent uitstekende vier- en vijfsterrenhotels, die echter wel flink aan de prijs zijn. Daar tegenover staan de hostels, waar je voor nog geen veertig euro per nacht een kamer hebt. Hostal La Lonja is daar een voorbeeld van.

Wil je het er toch lekker van nemen, dan zijn de vier- en vijfsterrenhotels eventueel wel de moeite waard. Zoek je goed naar alle aanbiedingen, dan hoef je er ook niet de hoofdprijs voor te betalen. Verder zijn er nog de middenklasse hotels, zoals Explanada Hotel Alicante en Daniya Alicante. Daarbij zijn er nog de vele appartementen. Maak snel je keuze en bezoek Alicante!

Afbeelding: Flickr, Patricia Gabarra

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020