Excite

De beste accommodatie in Amsterdam

Amsterdam is een oude, karakteristieke stad. Veel hotels hebben daarom ook hun kamers ondergebracht in de bestaande panden. Hierdoor heb je als gast de mogelijkheid om uniek te slapen in hartje Amsterdam.

Dit kan onder andere in het Ambassade Hotel aan de Herengracht. Voor dit hotel zijn tien zeventiende- en achttiende-eeuwse grachtenpanden samengenomen om samen één groots hotel te vormen. Enkele panden liggen aan de Singel. Binnen is de inrichting klassiek, wat een verblijf hier een speciaal tintje geeft. Het is met recht een bijzonder hotel te noemen.

Je kunt ook kiezen voor een overnachting in het grootste boetiekhotel van Amsterdam: het Park Hotel aan de Stadhouderskade. Een nacht in dit hotel is nog relatief betaalbaar ook. Beleef vlak bij het hotel de PC Hoofdtstraat. Na een grondige modernisering in 2008 is het hotel het summum van design en luxe. Er is zelfs een klein aantal eigen parkeerplaatsen aanwezig, wat in Amsterdam uniek mag heten.

Aan de Prinsengracht vind je een derde bijzonder hotel, de Seven One Seven (tevens het huisnummer). Chic is het hotel zeker, en dat merk je helaas wel aan de prijs. Gelukkig betaal je de minimaal vierhonderd euro niet alleen voor de kamer; je verblijf is all inclusive. Zo is er een heerlijke afternoon tea en je kunt onbeperkt genieten van hapjes en drankjes (inclusief bier en huiswijn). Heerlijk als je een keertje decadent wil doen in Amsterdam.

Het aanbod van bijzondere hotels in Amsterdam is nog uitgebreider dan hierboven is beschreven. Een korte zoektocht levert je al een waslijst op van hotels in monumentale panden. De echte truc is om op zoek te gaan naar de beste aanbieden. Zo heb je alle luxe en weelde voor een heerlijke prijs. Dat wordt genieten in Amsterdam!

Afbeelding: Flickr, jackfre2

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020