Excite

De beste accommodatie in Andorra

Met meer dan driehonderd hotels zit er in Andorra ook een zeer geschikt hotel voor jou bij. De meeste vind je in Andorra la Vella en in de dorpen. De bergen hebben minder accommodatie beschikbaar. Toch in stijl in bergachtig gebied slapen? Dit kan in leuke appartementen en chalethuisjes die je kunt huren.

Het best beoordeelde hotel van Andorra is het viersterenhotel Acta Art Hotel. De prijzen variëren van zestig tot bijna tweehonderd euro per overnachting, dus kijk goed naar aanbiedingen. Je kunt in dit hotel bovendien je huisdier meenemen; ideaal als je je hond wil meenemen voor een heerlijke wandelvakantie. Overigens is Acta Art Hotel ook verkozen tot beste zakenhotel in Andorra.

Ook een hoog beoordeeld hotel is Hotel Pyrenees. Dit hotel heeft kamers vanaf veertig euro per nacht en is daarmee zeer goedkoop. Behalve een zwembad heeft het gratis internet als service. Je huisdier is er welkom en je kunt in het restaurant of op de kamer eten (roomservice). Kortom: voor weinig geld veel service.

Omdat de prijzen van hotelkamers in Andorra enorm uiteenlopen, is het belangrijk om goed te zoeken naar aanbiedingen. Je betaalt anders al snel te veel voor je kamer, zeker in het hoogseizoen. Heb je flexibele vakantiedagen, dan kun je beter buiten het hoogseizoen naar Andorra. Lukt dat niet, boek dan op tijd en vergelijk prijzen. Er zijn altijd goede aanbiedingen te vinden voor hotels.

Kijk ook rond voor jouw volgende vakantie in Andorra en boek je hotel voor de beste prijs.

Afbeelding: Flickr, Jaumes Meneses

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021