Excite

De beste hotels in Blankenberge

Samen met Oostende is Blankenberge de populairste kustbestemming van België tijdens de zomer. Reden genoeg dus om deze bijzondere stad een keer een bezoek te brengen. In het voor- en hoogseizoen kun je er het zandsculpturenfestival bezoeken, en in juli kun je er leuke strandsporten beoefenen. Voor kleine kinderen is er ’s zomers Nijntje aan Zee.

Genoeg te zien en te doen dus. Maar waar kun je in Blankenberge het beste slapen? Dankzij de populariteit van de stad onder toeristen zijn er gelukkig genoeg overnachtingsmogelijkheden. Zo heeft Blankenberge een groot aanbod zeer luxe hotels, met drie of vier sterren. Verder heb je er een- en tweesterrenhotels.

Er zijn diverse hotels die in bepaalde periodes arrangementen aanbieden. Op Blankenberge.be, de website van de stad Blankenberge, vind je hier een handig overzicht van. Qua accommodatie is er ook aan de avonturiers gedacht. Zo kun je tijdens een bezoek aan Blankenberge overnachten op een driesterrencamping op loopafstand van zowel het stadscentrum als het strand; Bonanza I.

Wil je liever geen tent maar een goedkoop bed, dan kun je terecht in de Jeugdherberg van Blankenberge, de Wullok. Buiten al deze accommodatiemogelijkheden zijn er nog de appartementen en studio’s en de vakantiecentra. Dit zijn hotels met net dat beetje extra aanbod, zoals een gevarieerd animatieprogramma en een speeltuin, minigolf en andere sportfaciliteiten.

Om accommodatie hoef je in Blankenberge dus niet verlegen te zitten. Kom ook langs en ontdek deze gezellige Belgische kuststad tijdens een stedentrip of strandvakantie!

Afbeelding: Flickr, Erf-goed.be

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020