Excite

De beste hotels in Breda

Het voornaamste herkenningspunt van Breda is toch wel de grote kerk. Deze vijftiende-eeuwse kerk is vanaf bijna elke plek in Breda te zien. Ook mooi om te bezoeken als je in Breda bent, zijn het Kasteel van Breda en het Spanjaardsgat met de twee zevenhoekige verdedigingstorens aan het water: de Duiven- en Granaattoren.

Behalve cultuur biedt Breda nog meer. Niet voor niets heeft de stad naam ‘beste binnenstad van Nederland’ gekregen. Winkelen kun je op de wekelijkse markten en de ruim 500 winkels in de binnenstad. Verder zijn er nog winkelcentrum De Barones (ruim vijftig winkels) en winkelgebied ’t Sas. Bekijk tijdens het winkelen alvast waar je die avond een lekker drankje komt doen of gaat eten.

Breda heeft een redelijk aanbod hotels. Er zijn zo’n twintig hotels met twee tot vier sterren. Populaire hotels zijn onder andere Campanile Hotel & Restaurant (drie sterren), Amrâth Hotel Brabant (vier sterren) en het Golden Tulip Keyser Breda (vier sterren). Er is ook een pension: Club Travel.

Wil je van het buitenleven genieten tijdens je bezoek aan Breda, dan kun je slapen op één van de campings in en rond de stad. Zo is er Camping Liesbos in Breda, geopend van begin april tot begin oktober. Deze natuurlijk gelegen camping biedt draadloos internet en heeft een zwembad en tennisbaan.

Diversiteit in accommodatie is er dus voldoende in Breda. Zoek snel uit waar jij het liefste slaapt en kom binnenkort naar Breda.

Afbeelding: Flickr, celesteh

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020