Excite

De beste hotels in Brugge

Authentiek slapen is in Brugge geen probleem; de binnenstad heeft maar weinig moderne gebouwen en veel hotels zijn dan ook in historische panden gevestigd. Je slaapt in het centrum, wat meestal net iets duurder is dan daar net buiten. Toch loont het vaak de moeite om, zeker als je een goede aanbieding kunt vinden, een keer van de bijzondere sfeer van de binnenstad van Brugge te genieten.

Omdat Brugge zo’n populaire stad is, liggen de gemiddelde hotelprijzen helaas ook wat hoger. Vanaf zo’n zestig euro heb je een tweepersoonskamer inclusief ontbijt, maar dan zit je niet altijd in de beste accommodatie. Voor een paar honderd euro per nacht slaap je in de ‘laaggeprijsde’ luxehotels, zoals het Pandhotel en hotel Van Eyck.

Gaan deze prijzen je te ver, dan kun je ook uitkijken naar de pensions in Brugge. Deze liggen zowel in het centrum als aan de rand van de stad. Die aan de rand van de stad zijn vanzelfsprekend wat goedkoper, al loont het om voor de centraal gelegen accommodatie goed te zoeken naar aantrekkelijke aanbiedingen.

Nog goedkoper slaap je in de jeugdherbergen van de stad. Een aanrader ligt net buiten de stad, naast een bushalte waar regelmatig bussen naar het centrum vertrekken. Verder kun je vlak bij het stadscentrum van Brugge kiezen voor een verblijf op de camping. Per seizoen verschillen de prijzen, dus kijk of het scheelt als je een week eerder of later naar Brugge gaat.

Kom je naar Brugge, dan heb je dus genoeg slaapplaatsen om uit te kiezen. Boek snel en bezoek Brugge!

Afbeelding: Flickr, devidezartz

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020