Excite

De beste vakantie in Zuid-Amerika

Zuid-Amerika spreekt velen tot de verbeelding. Niet zo gek, want er zijn talloze steden, landen en de mooiste natuurgebieden in dit werelddeel te vinden. Geniet van all-inclusivevakanties in de meest luxe resorts of trek de wildernis in en geef je avontuurlijke kant een kans. Dan zijn er nog de overblijfselen van eeuwenoude culturen die echt de moeite van een bezoek waard zijn.

Voor spectaculaire watervallen en verlaten zoutvlaktes bezoek je Chili, Argentinië en Paraguay. In deze landen vind je bovendien de mooiste vulkanten en woestijnen. Een rondreis door diverse landen is tijdens je vakantie in Zuid-Amerika ook mogelijk. Tip: er zijn diverse georganiseerde rondreizen waarmee je alle hoogtepunten ziet en een gids je de extra bijzondere locaties laat zien.

Een andere combinatiereis is eentje naar Argentinië en Brazilië. Bezoek de paradijselijke stranden van Ilha Grande en leer de tango in Buenos Aires. Voor de samba ga je naar Rio de Janeiro. De genoemde steden zijn op zichzelf ook al de moeite van een bezoek waard. Met deze reis ervaar je hoe mooi Zuid-Amerika kan zijn.

Sinds 2010 zijn de Zuid-Amerikaanse Galapagoseilanden niet langer beschermd en kun je deze dus bezoeken; een droom voor elke natuurliefhebber. Je vliegt eerst rechtstreeks van Quito, de hoofdstad van Ecuador. Vervolgens kun je met een binnenlandse vlucht naar één van de eilanden reizen.

Nog niet overtuigd? Zoek dan eens naar andere bestemmingen in Zuid-Amerika, zoals Suriname, Peru, Patagonië, Colombia... Je vindt gegarandeerd een reis naar Zuid-Amerikaanse die bij je past.

Afbeelding: Flickr, David Berkowitz

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020