Excite

De cowboy uithangen in Arizona

Arizona is één van de staten in Amerika. Vrijwel iedereen kent de Grand Canyon wel, maar de staat heeft nog veel meer mooie bezienswaardigheden te bieden. Zo kun je bijvoorbeeld naar Monument Valley, waar veel bekende Westernfilms zijn opgenomen. Ook kun je naar het Petrified Forest, een nationaal park waar fossielen van oude bomen te vinden zijn.

Prachtige natuurwonderen zijn waarschijnlijk wel Antilope Canyon en The Wave. De rotsformaties hiervan zien er schitterend uit door de lichtinval. Voor The Wave is het verplicht om een toelatingsbewijs te krijgen. Iedere dag mogen er slechts 20 mensen komen kijken en je zult de kaarten ruim op tijd vast moeten zien te krijgen.

Ook zijn er veel bijzondere musea in de staat te vinden, waarin je van alles te weten kunt komen over de natuur en de omgeving van Arizona. En natuurlijk kun je ook een bezoek brengen aan Phoenix, de hoofdstad van Arizona.

Arizona is ook de staat van de cowboys. De omgeving lijkt uit een cowboyfilm te komen en het is mogelijk het echte cowboyleven te leiden. Er zijn ranches waar je kunt overnachten en je kunt gaan paardrijden zoals de cowboys het doen: zonder zadel. Er zijn veel verschillende aanbieders van deze tochten met paarden. En je kunt dit zowel in groepen als individueel doen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020