Excite

De goedkoopste vluchten naar Madrid

Als je vluchten via internet boekt, doe dit dan altijd rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij. Of neem tenminste die prijs mee in het vergelijken van het aanbod. Vaak ligt die prijs namelijk lager dan de prijs die reisbureaus rekenen. Zij willen namelijk ook wat verdienen. Let wel op: er zijn websites die wél onder de prijs van de luchtvaartmaatschappij kunnen zitten. Zij krijgen een bepaalde korting of rekenen kosten niet, die de maatschappij wel rekent. Staar je dus niet blind op één website of aanbieder.

En als we het over aanbieders hebben: maak daar ook eens een vergelijking tussen. Kijk wat voor jou belangrijk is (prijs, aantal koffers, veiligheid) en bekijk hoe de verschillende maatschappijen op die punten scoren. De maatschappij die uiteindelijk het meest positieve eindbeeld voor je heeft, is waarschijnlijk de maatschappij die het beste bij jou past.

Tot slot: controleer ook even of je thuis in kunt checken. Dit bespaart je aan geld helemaal niets, maar het is misschien wel prettig als je weet dat je vast ingecheckt bent voor je aankomt. Dat scheelt in ieder geval wat stress!

Afbeelding: Flickr account felipe_gabaldon

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020