Excite

De grappigste nationaliteiten

Op vakantie krijg je vaak te maken met allerlei nationaliteiten. De ene kan je erg aan het lachen maken, terwijl de ander geen gevoel voor humor heeft. Om te kijken wie er echt grappig zijn, is er een onderzoek uitgevoerd door de website badoo.com. Er werd een peiling gehouden en meer dan 30.000 mensen uit 15 landen deden mee. Badoo.com is de grootste sociale website ter wereld en heeft zo’n 119 miljoen gebruikers.

De grappigste mensenzijn duidelijk de Amerikanen. Volgens een woordvoerder klopt dit ook wel. Zo hebben ze veel komedie gemaakt en is president Obama één van de grappigste wereldleiders die we kennen. De grappigste Europeanen zijn de Spanjaarden. Zij staan op de tweede plek. Nederland doet het ook best goed, met een achtste plaats. En hoewel de Nederlanders erg veel grappen hebben over de grappige acties van Belgen, staan de Belgen onder de Nederlanders op de tiende plek.

De Duitsers doen het een stuk minder goed dan de Nederlanders. Zij zijn namelijk bestempeld als de minst grappige nationaliteit. Volgens de woordvoerder komt dit, omdat de meeste Duitsers erg rationeel zijn. Ook heeft het te maken met het stereotype beeld, want mensen denken vaker dat Duitsers niet grappig zijn. Ook de Russen en de Turken worden niet gezien als grappig volk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021