Excite

De leukste hotels van Oostmarsum

Wellicht heb je nog nooit van Oostmarsum gehoord. Dat geeft niet, maar dat moet nu wel veranderen. Het is een oud dorp in Twente, provincie Overijssel. Een ideale bestemming voor een ontspannen weekend op het platteland. Rustgevende omgeving, pittoreske huisjes en prettig volk, zo zou je Oostmarsum goed kunnen omschrijven. En de landelijke schoonheid straalt ook af van de volgende vier hotels, die wij voor je geselecteerd hebben.

Hotel De Wiemsel: Dit viersterrenhotel combineert het rustgevende van het platteland met een moderne inrichting. Een overdekt zwembad en een tennisveld zijn aanwezig, net als talrijke tuinen, vijvers en een prachtig landschap in de directe omgeving. Er is ook een sauna en een Turks stoombad, waar gasten gratis gebruik van kunnen maken.

De Rozenstruik: De naam doet denken aan de Rozenboom uit Goede Tijden, Slechte Tijden, maar dit hotel bestaat echt. Een echt familiehotel, voorzien van een schitterende tuin. Bovendien gelegen nabij het centrum van Oostmarsum, dus de terrasjes en restaurants lonken.

Hotel Restaurant Van der Maas: Wie gezelligheid zegt, zegt Hotel Restaurant Van der Maas. In dit ontzettend gezellige hotel vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijk weekend in Twente. Bovendien is dit hotel al meer dan honderd jaar oud. Dat het nog steeds bestaat, zegt iets over de klantvriendelijkheid.

Hotel de Landmarke: Maar liefst drie natuurgebieden omringen dit prachtige hotel. Het ligt aan de rand van Oostmarsum en is ideaal als uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. De fietsen en routes staan al voor u klaar. Bovendien heeft het hotel een heerlijk zwembad en een prima keuken. Dat is nog eens ontspannen vakantie vieren.

Afbeelding: Wikipedia

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020