Excite

De leukste hotels van Utrecht!

Utrecht ligt centraal in Nederland en biedt een breed scala aan activiteiten. Bioscopen, lekkere restaurants aan de gracht, een groot winkelgebied en veel cultuur en kunst, in de domstad vind je alles wat je nodig hebt voor een weekendje weg. Maar welke hotels zijn perfect voor jouw bezoek aan deze stad?

NH Utrecht: Dit is het ideale hotel voor een luxe weekendje weg, waarbij je midden in het centrum zit. Dit viersterren hotel bevindt zich naast het Beatrix Theater, dus een bezoekje aan een grote musical is zo gepleegd. Het station en de Jaarbeurs grenzen ook aan het NH Utrecht. Vijf minuten lopen, via het winkelcentrum Hoog Caterijnen, en je staat in het bruisende centrum van de stad.

Sandton Malie Hotel: Het Sandton Malie ligt langs de rand van het centrum. Per openbaar vervoer of fiets ben je echter zo in het centrum, terwijl je in dit viersterren hotel in de prominente buurt Buiten Wittevrouwen heerlijk rustig kunt overnachten.

Apollo Hotel Utrecht City Centre: Een lange naam, maar een perfect hotel. Het bevindt zich aan het Vredenburghplein in het hartje van de stad. Ruime en moderne kamers, schappelijke prijzen en een uitgebreid ontbijtbuffet, dat biedt het Apollo Hotel aan alle gasten. Bovendien stap je de deur uit en het centrum in, dus dat is ideaal.

Grand Hotel Karel V: Dit luxe vijfsterren hotel ligt op tien minuten lopen van het centraal station van Utrecht. Heerlijke luxe in het hartje van de stad, een schitterend gebouw en heel veel comfort, dat maakt een vakantie in Utrecht natuurlijk compleet. Alles wat je van een vijfsterren hotel mag verwachten, is aanwezig. Een luxe wellnesscentre, een verfijnd restaurant en uitstekende service.

Afbeelding: Grand Hotel Karel V

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020