Excite

De magie van Disneyland Parijs!

Jezelf onderdompelen in een sprookjeswereld is op iedere leeftijd leuk en in Disneyland Parijs kan iedereen dit doen. Ontdek de nieuwste shows, beleef de bijzondere attracties en maak kennis met de vriendelijke inwoners van dit bijzondere land. Tegenwoordig kan dat regelmatig erg voordelig!

Vroeger was een tripje naar Disneyland Parijs bijna onbetaalbaar, zeker als je met je kinderen die kant op wilde. Tegenwoordig wordt daar steeds meer rekening mee gehouden en kunnen kinderen tot een bepaalde leeftijd zelfs gratis. Niet altijd in het hoogseizoen, maar meestal is daar wel een mouw aan te passen, zeker als het om een weekendje gaat.

Disneyland Parijs bestaat al jaren en begon ooit als een attractiepark waarin de creaties van Walt Disney centraal stonden. Het was het eerste park in Europa en trok vanaf dag 1 al veel bezoekers. Tegenwoordig is het veel meer dan dat: hotels, shows, speciale parken en spectaculaire attracties kenmerken het park. Wie dit jaar gaat, kan volgend jaar ongetwijfeld weer verrast worden door nieuwe dingen. Ben je nog nooit in Disneyland Parijs geweest? Houd dan de aanbiedingen in de gaten - en kijk vooral ook eens bij de hotels in de omgeving, vaak veel goedkoper en op prima afstand van het park - en boek zo snel als je kunt een tripje. Dit is één van die parken die je tenminste eens in je leven gezien moet hebben!

Afbeelding: Flickr account kaatjevervoort

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020