Excite

De meest romantische valentijnsarrangementen

Het is helemaal niet zo moeilijk om je geliefde te verassen op de dag van de liefde: boek een valentijnsarrangement en geniet samen van een romantisch hotel en een heerlijk valentijnsdiner.

Bij Hotel Specials kun je een wel heel spannend valentijnsarrangement reserveren. Zij hebben de zogenaamde Secret Hotels. Deze liggen verspreid door heel Nederland, en een aantal in Duitsland. Je reserveert een arrangement, en hoort daarna pas naar welk hotel jullie gaan. Je kunt overigens wel zelf kiezen naar welke stad je je geliefde meeneemt.

Heeft je geliefde wel wat luxe verwennerij verdiend, boek dan een valentijnsarrangement in het super-de-luxe vijfsterren Kurhaus Hotel. Overdag kun je samen een romantische wandeling maken over het strand van Scheveningen, en ’s avonds eet je een uitgebreid 4-gangen diner in het restaurant van het Kurhaus. Slapen doe je uiteraard in een stijlvolle kamer.

Voor natuurminnende geliefden is een valentijnsarrangement in de Ardennen een aanrader. Maak samen lange wandelingen door de bossen en sluit de dag af met een drankje bij knisperend haardvuur. Je vindt er bijzondere accommodaties zoals kleine kasteeltjes en charmante hotels diep in de bossen.

Als jullie geen tijd hebben om er samen even een weekendje tussenuit te knijpen, ga dan uitgebreid een avond dineren. Vraag bij restaurants in de buurt of ze speciale arrangementen hebben, en trakteer je geliefde op een culinaire verrassing.

Afbeelding: Flickr, gebruiker hawk684

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020