Excite

De mooiste hotels in Nederland

Even lekker een weekendje weg kan ook gewoon in eigen land. Genoeg unieke hotels in Nederland. Bijvoorbeeld onderstaande hotels in Breda, Eindhoven en Overijssel.

B&B Sycamore Eindhoven

Een prachtig oud herenhuis dat prijkt op een van de mooiste lanen van Eindhoven. Imposante bomen omlijsten de laan. En toch zit je zo in het centrum. Slechts enkele minuten van het station en je bent al bij het B&B Sycamore in Eindhoven. Bovendien biedt de omgeving toch genoeg rust en ontspanning voor wandelaars, fietsers en zelfs kanoërs.

Golden Tulip Mastbosch Breda

Breda is één van de gezelligste steden van Nederland. Uitgaan is in Breda absoluut een feest. Maar ook voor cultuur, natuur en ontspanning kan iedere toerist prima in Breda terecht. Het Golden Tulip Mastbosch is dan een uitstekende verblijfsplaats. Een gebouw dat historie uitademt, maar toch is voorzien van de meest moderne faciliteiten. Met de auto of openbaar vervoer ben je in tien minuten in het centrum, terwijl je slaapt aan de rand van het Mastbos. Ideaal!

Het Wapen van Delden

We gaan de provincie in. Overijssel wel te verstaan. In dit natuurlijke gebied van Nederland staan de prachtigste hotels. Zoals Het Wapen van Delden in Delden. Landelijker krijg je het niet. Bovendien is het een prachtig hotel, met overdekt zwembad, een sauna en zonnebank. Als tot rust komen een must is, dan zit je hier uitstekend!

Landhuishotel Herikerberg

Altijd al eens helemaal tot jezelf willen komen? Het kan in Markelo. Daar staat Landhuishotel Herikerberg. Hoewel het hotel pas in 2001 is gebouwd en voorzien is van alles wat je van een modern hotel verwacht, straalt het ook een bepaalde status uit die we gewend zijn van monumentale gebouwen. Dat, gecombineerd met de natuur van het Hof van Twente, maakt van dit hotel een absolute aanrader!

Afbeelding: hotelspecials.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021